⟢ Inhumane ⟣
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liittyä jos voisin

Siirry alas

Liittyä jos voisin Empty Liittyä jos voisin

Viesti kirjoittaja Stilinski Ke Maalis 21, 2018 1:29 am

Olen tälläinen juonikas pian 23 vuotias naisen ketale joka on viihtynyt roolipelien maailmassa plus miinus kymmenen vuotta. Aikajanaan on mahtunut parin vuoden tauko sammuneen peli-innon tähden. Olen hengaillut enemmän chat -pohjaisissa peleissä niiden nopeatempoisuuden tähden ja pelannut lähinnä susilla, mutta olen alkanut varovasti laittaa koipea ihmisroolaukseen johtavan oven välikköön. Ensin pottuvarvas meni punaiseksi, kun yritin pelaamista Pahkaropetuksessa ja poistuin sieltä aika nopeasti. Innostukseni syttyi uudelleen, kun kokeilin Untamedissa pelaamista ja silminnähden rakastuin pelihahmooni.

Peli kuitenkin sulki ovensa jonka vuoksi käteeni jäi hirveä kasa innostusta vailla kohdetta jonne ne tunkisin. Liityin myös Ceresiin fantasiahenkisyyteni tähden ihmishahmoja maistelemaan, mutta ihan pelaajana tykkään monesta vamppyyrisarjasta niin voisin oikein hyvin kokeilla pelaamista vamppyyriaiheisessa roolipelissä! Lisäksi toinen syy miksi kiinnostukseni kohosi Inhumanea kohtaan oli korkea ikäraja. Olen kituuttanut aika monta vuotta sitä, kun joutuu pelaamaan "penskojen" kanssa eivätkä he luonnollisesti osaa poimia kaikkia jänniä asioita rooleista saatika tarttua niihin. Moni huomiota vaativa seikka ignoorataan tai jos esitän hahmollani haastavan kysymyksen niin vastapelaaja lähtee hahmoineen vetämään, kun ei yksinkertaisesti osaa vastata.

Puhumattakaan siitä, että nämä tavalliset pelikuviot jota K16 peleissä on mahdollista käsitellä alkavat pikku hiljaa tökkiä sillä ne pelit ovat hyvin rajoitettuja. Tykkään ajatuksesta, että kaikki mahdollisuudet ovat käytettävissä vaikka niitä ei välttämättä käyttäisi (ofc haluan käyttää niitä nyt jo pikku hiljaa, koska perus ideat alkaa olla hinkattu läpi). Homma lähti ehkä vähän lapasesta Very Happy

Fiilistely pohjainen roolinäyte: Hailakan jäänsinisten silmien katse seurasi lasittuneesti suoraa torin väylää eteenpäin katsoen selkeästi kaukaisuuteen. Ääreisnäkö tarkkaili jokseenkin laiskasti ympärillä liikkuvaa väkijoukkoa mihinkään sen kummemmin huomiota kiinnittäen. Ajanlan saattoi erottua väkijoukon keskuudesta poikkeuksellisen pitkän pituutensa ansiosta puhumattakaan selällä lepäävistä mustista siivistä jotka olivat lepoasennossa koko miestä pidempiä. Jo kaukaata saattoi havaita, että kyse oli nuoresta ajanlanista jonka kalpeita kasvoja koristi pari arpea. Arvekas ajanlan oli harvinainen näky sillä heidän rotunsa tapasi keskittyä täydellisyyteen ja etsi yleensä keinoja peittää elämän tuomat ruhjeet tai jopa parantaa ne pysyvästi näkymättömiin.

Se oli ensimmäinen poikkeus joka erotti Adairin muista kaltaisistaan. Näet mies kantoi arpiaan ylpeänä eikä hävennyt niitä. Varsinaista ajanlanin ylpeyttä ei kuitenkaan näkynyt varjomaisin askelein olkapäistään vähän lyyhistyneessä ryhdissä kulkevassa miehessä. Adair koitti sulautua hauraine liikkeineen ympärillään kulkevaan väkimassaan ja pyrki toisinaan astelemaan sekä heilahtelemaan lähellään kävelevän väen kanssa samaan tahtiin. Kukaan ei tuntunut kiinnittävän siihen erityistä huomiota jonka varjolla nuori aikuinen ajatteli olevansa harmaan huomaamaton. Pitkät hiusten sekaan naamioituneet suippokorvat värähtelivät toisinaan terävistä työkalujen iskuista jotka kaikuivat läheisen rakennustyömaan suunnilta.

Toistuvat terävät äänet saivat hailakan katseen kääntymään kyllästyneesti työmaan suuntaan, kuin tarkistaakseen jotakin olematonta. Katse kääntyi ajattomasti kohti kaukana häämöttävää torin loppua joka sai ajanlanin ripeyttämään askeleitaan jotka eivät menettäneet varjomaista tyyliään nopeuden muutoksesta. Pitkät jouhimaiset hiukset hulmahtelivat kevyesti torin hälinään hukkuvien askelten tahdissa. Siipien pitkät sulat myötäilivät hiusten liikettä luoden miehestä sulavasti liikkuvan korkean hahmon joka pujotteli harkitusti väen seassa välttäen koskettamasta muita edes vahingossa. Mies ei kaivannut ongelmia jotka luultavasti odottivat lähempänä kun saattoi arvatakkaan.

Stilinski
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Liittyä jos voisin Empty Vs: Liittyä jos voisin

Viesti kirjoittaja Flowy Ke Maalis 21, 2018 10:21 am

Hei!

Mahtavaa, kun uskaltauduit peremmälle Inhumaneen kokeilemaan ihmishahmosilla pelailua. Erityisen nopeatempoinen peli emme ole, mutta sitäkin värikkäämpi juonittelijoiden kehto, jossa asustaa myös toki nopeampia kirjoittelijoita. Meillä pääsee kokeilemaan siipiään kyllä ns. k-materiaalien saralla, ja erityisesti nykyään vampyyrihahmosilta odotetaankin kypsää pelaamista juuri siinä mielessä, että hahmotyypille ominainen kuolematon verenjano pääsisi kunnolla oikeuksiinsa, eikä tarvitsisi turhia himmailla.

Pidemmittä puheitta nyt ensinnäkin olet oikein tervetullut mukaan, eli voit rekisteröityä foorumille. Heitän sinua sitten yksityisviestillä vielä erikseen, niin tulee kaikki käytännönasiat varmasti sanottua.

Tervetuloa! (:
Flowy
Flowy
Admin

Viestien lukumäärä : 6434
Join date : 20.02.2011
Ikä : 32

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa