⟢ Inhumane ⟣
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flowyn hahmohaku

Siirry alas

Flowyn hahmohaku Empty Flowyn hahmohaku

Viesti kirjoittaja Flowy La Tammi 20, 2018 12:17 pm

Hahmohaku

Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia suhdedraamaan liittyviä ehdotuksia, joiden tiimoilta voi heittää suoraan yksityisviestiä. Ohessa kuitenkin muutamia rooleja, joita voi enemmän kuin mieluusti hyödyntää, mikäli haluaa uudelle/tulevalle hahmolleen ns. valmiita kytköksiä jo pelissä oleviin hahmoihin. Kyseisiä hahmoja voi tehdä ilman erillistä yhteydenottoa, mutta voidaan myös yhdessä neuvotella ja suunnitella; foorumin kautta yksärillä, tässä keskustelussa tai sähköpostin kautta (vkliittyminen@gmail.com). Nämä hahmokytkökset ovat avoimia niin rekisteröityneille pelaajille kuin liittymistä vasta harkitseville.

……….


Briseis McAvery
> klik

> Sisäpiiriläisiä. Haussa olisi mahdollisesti useampikin vampyyri, joka kuuluisi yöluokan presidentin lähipiiriin. Motiiveja sisäpiireilyyn voi olla monenlaisia aina ihailusta kostonhimoisiin ajatuksiin, mutta etuuksia heillä luonnollisesti riittää. Ensisijaisesti seurueeseen kuuluu jaloverisiä, mutta C-tasoisia vampyyreja voi yhtä hyvin ehdottaa mukaan. Suhteen laadusta (ystävä, tukija, hännystelijä, "palvelija", seuraaja, Ricardon seuraajia jne.) voidaan sopia alustavasti yhdessä tarpeen vaatiessa, mutta en ole asian suhteen mitenkään nirso; kunhan hahmo(t) sopii luontevasti kokonaisuuteen.

Muuta huomioitavaa: Sisäpiiriin kuuluminen tarkoittaa käytännössä pelaajien kesken sovittua suhdetta, jonka laatu tietenkin saattaa selvitä paremmin vasta pelatessa. Sisäpiiriläiset tuntevat kuitenkin myös toisensa, joten Briseisin kylkiäisenä tulee muitakin hahmoja aina kumppanista suojattiin jne.


Lucas Middelton
> klik

> Muunnettuja. Lähimenneisyydessä ennen Akatemiaan saapumista Lucasilla on hämärä ajanjakso, jonka aikana hän on hyvinkin saattanut muuntaa ihmisestä vampyyrin, joka on jäänyt epähuomiossa eloon. Tällaisia puoliverisiä (D-tasoisia) saa vapaasti tehdä. He voivat joko eksyä Akatemiaan vahingossa tai peräti tietoisena etsimään muuntajaansa. Sen kummempia kriteerejä näihin hahmoihin ei ole, mutta lisätietoja saa kysyä. Lucas itse ei näitä tapauksia todennäköisesti muista.

> Menneisyyden haamuja. Lucasin vaiherikkaaseen menneisyyteen mahtuu paljon mahdollisuuksia vanhoille ystäville, liittolaisille, vihollisille tai vanhalle palveluskunnalle. Tällaisen hieman löyhemmän kytköksen voi hyvinkin tehdä omalle hahmolleen; olen utelias ja valmis myös monimutkaisempiin suhdekytköksiin ja juonitteluihin!


Alvin Wayland
> klik

> Mitä vain! Neuvostosuvun tuhlaajapojasta saa helpolla hyvin monenlaisia kytköksiä omalle hahmolleen, jos niin haluaa. Vanhoista heiloista huijattuihin yksilöihin, hyvänpäiväntuttuihin tai peräti kaveruuteen asti. Alvinia saa hyödyntää vapaasti! (Heittäkää rohkeasti vain ehdotuksia.)


Satine Wayland (Esittely valitettavasti päivittämättä)
> klik

> Seurapiirituttuja: ystäviä ja kilpasisaria. Jaloveriset neitoset neuvostopiireistä voi halutessaan liittää osaksi Satinen tuttavapiiriä, jos haluaa hahmolleen valmiin kytköksen. Ystävyyden laadusta voidaan keskustella tai mieluusti selvitetään pelissä; myös arkkivihollisia ja kilpahenkisiä tuttavia otetaan vastaan.

> Kihlattu / sulhasehdokas. Heitän idean tähän varovasti tartuttavaksi. Jos jollakulla on kiinnostusta luoda joko neuvostosukuinen tai muuten vain jaloverinen valioyksilö, jonka kohtaloksi on määrätty (tai muu motiivi) naida Satine liittolaisuutta vahvistamaan, niin annan vapaat kädet.


Landon Hayes
> klik

> Vanha ystävä/tuttava: Lontoossa Landon oli osa villimpää kaveriporukkaa, jossa bilehuumeet ja älytön juhliminen ei ollut vierasta. Kaipaisinkin peliin joko vanhaa kaveria tai pelkkää tuttavaa, joka tuntisi Landonin ”entisen elämän” ja ennen kaikkea perheskandaalin; poliitikkoisän oikeudenkäynti on julkista tietoa, vaikka vaikutusvaltainen isoisä onkin tehnyt hyvää työtä pelastaakseen Landonin Lontoon sotkuista.
->Mitään kriteereitä hahmolle ei sen kummemmin ole, mutta hahmon tulisi olla mielellään poika (tyttökin toki mahdollinen!) ja syntyjään eliittiperheestä. Toivoisin myös hieman hävyttömämpää yksilöä, jolla mahdollisesti halu piinata muita tai vähintään vetää muita mukanaan vaikeuksiin.


Harper Carington
> klik

> Serkkuja. Lisää tietoa täältä: klik!

> Kaveriporukkaa. Lisää tietoa täältä: klik!

……….

Päivittelen topicia tarpeen vaatiessa. Korostan vielä, että vaikka suurin osa näistä valmiista rooleista on sopimuksenvaraisia, niin en todellakaan oleta, että mahdolliset hahmot tehdään tiukasti annettuihin raameihin; päinvastoin, pelissä asiat kulkevat omalla painollaan ja hyvä niin. Minulle sopivat niin kevyemmät kytkökset kuin suuremmatkin juonittelut, joten ei paineita.
Flowy
Flowy
Admin

Viestien lukumäärä : 6434
Join date : 20.02.2011
Ikä : 32

Takaisin alkuun Siirry alas

Flowyn hahmohaku Empty Vs: Flowyn hahmohaku

Viesti kirjoittaja Flowy Ti Maalis 20, 2018 12:25 am

Päivitetty 20.3.

Landonin hahmokytköstoiveet lisätty.
Flowy
Flowy
Admin

Viestien lukumäärä : 6434
Join date : 20.02.2011
Ikä : 32

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa